Privatumo politika

Pasimokome.lt korepetitoriai > Privatumo politika

  1. Bendrosios nuostatos
    1. Ši privatumo politika reglamentuoja UAB „Žingeida“, įmonės kodas 304174001, esanti adresu Žalgirio g. 131,
      Vilnius, tel.: +370 684 37341, el. paštas: uabzingeida@gmail.com, atsiskaitomoji sąskaita AB SEB
      banke, Nr. LT49 7044 0600 0807 6988 (toliau – Paslaugų teikėjas) ir tai asmuo, užsakantis paslaugas, sumokėjęs nurodytą kainą ir įgijęs teisę
      dalyvauti pamokoje (toliau – Jūs, Jūsų). pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.
    2. Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.
    3. Svetainėje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad paslaugų teikėjas juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.
  2. Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojimas
    1. Paslaugų teikėjas vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:
      1. Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais.
      2. Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai.
      3. Asmens duomenys nuolat atnaujinami.
      4. Asmens duomenys saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.
      5. Asmens duomenis tvarko tik tie darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė.
      6. Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali.
    2. Paslaugų teikėjas gerbia kiekvieno Jūsų teisę į privatumą. Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, amžiaus grupė, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita svetainės registracijos formoje nurodyta informacija) renkami ir tvarkomi šiems tikslams:
      1. Pateikti informaciją pagal Jūsų užklausas
      2. Išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras)
      3. Naujienlaiškių siuntimui
      4. Tinklapio naudojimo paslaugom
      5. Tiesioginiais rinkodaros tikslais
  3. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims
    1. Paslaugų teikėjas turi teisę perduoti informaciją trečioms šalims, tik punkto 2.2 tikslams pasiekti.
    2. Tik Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.
  4. Registracijos pateikimo taisyklės
    1. Jūs registracijos formoje turite pateikti pilną, išsamią ir teisingą informaciją apie save. Jeigu registracijos formoje Jūs pateikiate netikslius, melagingus ar klaidinančius duomenis, mes turime teisę anuliuoti Jūsų registraciją ir ištrinti duomenis arba apriboti Jūsų galimybes naudotis svetaine.
  5. Slapukai (angl. cookies)
    1. Informuojame, jog tam, kad galėtume pasiūlyti Jums visavertes paslaugas mūsų svetainėje, Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) įrašome informaciją (slapukus, angl. “cookies”). Įrašytą informaciją naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje (įrenginyje), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos. Preziumuojame, jog naudodamasis e-parduotuve sutinkame su tuo, kad Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašoma informacija. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus, ar kreipdamiesi į mus bet kuriais svetainėje skelbiamais kontaktais.
  6. Google Analytics
    1. Naudojame “Google Analytics”, kad matytumėme statistines analizes. “Google Analytics” žiniatinklio analizės paslauga yra teikiama “Google Inc.”, 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94034, JAV („Google“). „Google Analytics“ naudoja slapukus, tekstinius failus, kurie išsaugomi Jūsų kompiuteryje ir leidžia analizuoti, kaip Jūs naudojatės tinklapiu. Slapuko sugeneruota informacija apie Jūsų naudojimąsi šiuo tinklapiu bus perduodama „Google“ serveriui JAV ir ten saugoma. Tačiau, jei šiame tinklapyje bus įjungtas IP anonimizavimas, jūsų IP adresas bus sutrumpintas Europos Sąjungos valstybėse narėse ar kitose Europos ekonominės erdvės sutarties šalyse. Tik išskirtiniais atvejais visas IP adresas bus siunčiamas į „Google“ serverį JAV ir ten sutrumpinamas. „Google“ šio tinklapio operatoriaus vardu naudos šią informaciją, kad įvertintų naudojimąsi šiuo tinklapiu, sudarytų ataskaitas apie veiklą tinklapyje ir tinklapio operatoriui teiktų kitas paslaugas, susijusias su tinklapio ir interneto naudojimu. IP adresas, kuris iš Jūsų naršyklės bus perduotas „Google Analytics“, nebus susietas su kitais „Google“ duomenimis. Galite užkirsti kelią „Google“ rinkti slapukų sugeneruotus duomenis apie Jūsų naudojimąsi tinklapiu (įskaitant Jūsų IP adresą) ir šių duomenų apdorojimui, atsisiųsdami ir įdiegdami naršyklės papildinį: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.
      Daugiau informacijos galite rasti http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=lt arba http://www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html (bendra informacija apie „Google Analytics“ ir duomenų apsaugą).
  7. Google AdWords
    1. Naudojame „Google AdWords“ internetinės reklamos programą ir konversijų stebėjimą kaip „Google AdWords” dalį. „Google Conversion Tracking” yra „Google Inc.” teikiama analizės paslauga (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, JAV, “Google”). Slapukas bus nustatytas, jei į mūsų tinklapį pateksite per „Google” skelbimą. Šie slapukai nustos galioti po 30 dienų, jie nėra naudojami asmeniniam identifikavimui. Jei apsilankote tam tikrose mūsų tinklapio dalyse, o slapuko galiojimo laikas dar nesibaigęs, „Google“ ir mes galime atpažinti, kad spustelėjote skelbimą ir buvote nukreipti į mūsų tinklapį. Kiekvienas „AdWords“ užsakovas gauna atskirą slapuką, t. y. slapukų negalima atsekti per „AdWords“ užsakovų tinklapius. Iš konversijos slapukų gauta informacija naudojama generuoti konversijų statistiką „AdWords“ reklamos užsakovams, kurie pasirinko konversijų stebėjimą. Reklamos užsakovai sužino bendrą vartotojų, kurie spustelėjo jų skelbimą ir buvo nukreipti į konversijų stebėjimo puslapį, skaičių. Tačiau jie negauna jokios informacijos, leidžiančios asmeniškai identifikuoti vartotojus. Todėl negalima susieti asmens duomenų su vartotojo duomenimis. Jei norite išjungti konversijų stebėjimo slapukus, galite atitinkamai nustatyti savo naršyklę, kad ji blokuotų slapukus iš domeno: „googleadservices.com”.
  8. Taisyklių keitimas ir baigiamosios nuostatos
    1. Paslaugų teikėjas turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo sąlygas apie tai pranešdami e-parduotuvėje. Tolimesnis naudojimasis mūsų tinklapio paslaugomis reiškia šių taisyklių laikymąsi. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami derybų būdu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal LR įstatymus.